Menu

Dealer in your area

Video

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

Farmtrac 7100 DT IIIB

 

Information

Farmtrac är en europeisk tillverkare av traktorer. Vår filosofi är att bygga traktorer vars konstruktion är enkel, pålitlig och som kännetecknas av låga underhålls och driftskostnader.

Farmtrac traktor med världsklass komponenter - inklusive original Perkins motor, Carraro / ZF växellåda, Bosch, Mita och andra konstruktions komponenter. Detta garanterar hållbarhet och tillförlitlighet även i svåra terräng och väderförhållanden.Alla våra traktorer uppfyller de stränga Steg IIIA europeiska utsläppsnormernaq och har tilldelats flera priser för sina prestanda.

Om oss

Farmtrac Traktorer Europa är en del av Escorts Ltd - en av världens ledande tillverkare av traktorer. År 2000 började produktionen av farmtrac i Polen och är nu den största inhemska tillverkaren av traktorer. Farmtrac traktorer säljs till 16 länder i Europa.

Farmtrac traktorer är baserade på enkla och tillförlitliga konstruktioner som innehåller världens bästa komponenter. Våra leverantörer inkluderar ZF, Bosch, Perkins, Carraro, Mita och andra kända varumärken.

Vi har egen avdelning för produktutveckling och använder ledande specialister - ofta med mer än 30 års erfarenhet. Alla våra maskiner har europeiska godkännanden och uppfyller alla europeiska standarder. Vårt nuvarande sortiment inkluderar 20 olika typer och sorter av traktorer. Vi inbjuder dig att ta reda på mer om våra traktorer.